Prijsuitreiking Fotogram prijs 19 sep 2015

Prijsuitreiking Fotogram Prijs

Ook staat de prijsuitreiking van de Fotogram Prijs op stapel. Op 19 september om 16.30 zullen de prijzen worden uitgereikt in het gebouw van de Fotoacademie op Sarphatistraat 35. En dat zijn niet de minste prijzen: Een nacht in het Amstel Hotel voor twee personen, een carbon statief, grote Dibond Prints, een professionele fototas, een verblijf in een kasteel in Frankrijk, en nog veel meer.

 

Er waren dit jaar bij de wedstrijd drie thema’s: Kinderfotografie, Smartphonefotografie, en thema Vrij Werk. De jury, bestaand uit Raymond Rutting, Carla Kogelman, Wim Broekman en Nico Brons, zal op 19 september grotendeels aanwezig zijn. Ook het Amstel Hotel is vertegenwoordigd. Natuurlijk is iedereen zeer welkom op deze spannende en feestelijke prijsuitreiking. Met na afloop een borrel om kennis te maken met alle docenten, de jury, de sponsors en de deelnemers.

De prijsuitreiking is tevens de opening van een tentoonstelling van de Fotogram Prijs door het hele gebouw van de Fotoacademie met de foto’s van alle genomineerden van de fotowedstrijd.

===================

Open dag Fotogram zaterdag 5 september

Op 5 september 2015 is er weer een OPEN DAG bij Fotogram.

Bijzonder op 5 september is de smartphone inloop-workshop door onze gastdocent Nico Brons. Webwinkel Pixigo zal er ook zijn met een kleine stand met allerlei smartphone accessoires op fotografie gebied www.pixigo.nl

Op deze dag kan je ook kennis maken met docenten en cursisten, en meedoen met een proefles flitstechniek, of een live demonstratie portretfotografie in de studio meemaken.

Wanneer: 5 september 2015 vanaf 15.00 uur
Waar: Sarphatistraat 35, 1018 EV Amsterdam

Fotogram organiseert al meer dan 30 jaar cursussen, workshops en masterclasses, waarbij ieder op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd zich technisch, inhoudelijk verder te ontwikkelen.
Ben je op zoek naar inspiratie?
Kom dan naar de Open Dag van Fotogram! Je kunt je hieronder aanmelden.
Programma:

  •     Doe mee met de demonstratie van Nico Brons waarbij iedereen kan meedoen met zijn/haar smartphone.
  •     Maak kennis met docenten Peter Dellenbag en Ariane James en hun cursisten.
  •     Neem een kijkje bij de demonstratie portretfotografie in de studio, door Peter Dellenbag, hier kun je een gratis portret laten maken.
  •     Of kom naar demo’s infrarood fotografie waarbij je zelf ook infrarood foto’s gaat maken met Ariane James.
  •     Vind je het interessant om feed-back te krijgen over je fotowerk? Neem een selectie mee en kom naar de individuele portfoliobesprekingen

Fotogram is ook de plek voor exposities, thema-avonden en lezingen. Fotogram is een toonaangevend cursusinstituut en werkt nauw samen met de Fotoacademie.

 

 

==============================

IGersmagazine najaar 2014

Het najaars nummer van IGersmagazine is uit !

Een must voor alle fotoliefhebbers.

Met een korte workshop van Nico Brons. (meer info op http://www.igersmagazine.nl)

 

 

=========================

De Utrechtse Fabriek Pinksterweekend 8-9 juni 2014

De Utrechtse Fabriek in het Utrechtse Griftpark Pinksterweekend 8 & 9 juni 2014 van 10:00 - 17:00 uur.

Pixigo.nl is een webshop gespecialiseerd in video en fotografie met je smartphone. Deze is in 2012 opgericht door Thomas Brons en begonnen met de verkoop van de olloclip in Nederland. De winkel heeft inmiddels een groot assortiment aan smartphone video en fotografie gerelateerde producten.

Een aantal van deze producten zijn zelfs uniek in Nederland. Zo was Pixigo.nl de eerste winkel om de Kogeto Dot 360 graden lens te verkopen.
Inmiddels zijn daar de BubbleScope Bubblepix en de GoPano Micro voor het maken van 360 graden foto’s en video met je iPhone aan toegevoegd.

Verder zijn we exclusief distributeur van de Easy Macro lens band. Deze universele macro lens is klein en compact en te gebruiken op bijna alle smartphones.

Met de producten van iStabilizer hebben we een volledig universele oplossing om je smartphone aan diverse objecten te bevestigen.

Heeft u een advies nodig of vragen over onze producten kunt u altijd even contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Producten: olloclip, Kogeto Dot, iStabilizer, iStabilizer Flex, iStabilizer monopod, iStabilizer Dolly,iStabilizer Glass, Studio Neat Glif, Optrix XD4, Optrix XD5, GoPano Micro, Mophie Outride, Lifeproof, Cookoo Watch, Rollei iPhone lenzen, iPhone Viewfinder, Phocus, Phocus Pebble, Phocus Boomer en nog veel meer. Voor alle uitgebreide details bezoek de website: www.pixigo.nl

Fotograaf en iPhone specialist, Nico Brons, zal daarbij aanwezig zijn.
Nico Brons is afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam op 18 december 2013 met een project geheel en al uitgevoerd enkel met behulp van de iPhone.

 

De Utrechtse Fabriek:

De Utrechtse Fabriek is een collectief van 3 creatieve bedrijven. Sinds 2008 organiseren we De Utrechtse Fabriek in het Utrechtse Griftpark. Een hippe buitenmarkt van 55 webwinkels waar jonge ontwerpers, designers die naam hebben gemaakt en webshops die bijzondere merken inkopen, hun producten presenteren.
Dit jaar de 11 editie in Het Griftpark in Utrecht, 8 en 9 juni Pinkersterweekend 2014.

Bezoek de website voor alle info: www.deutrechtsefabriek.nl

Wij zien u graag in het Pinksterweekend.

 

 

-----------------------

Press Release Rotterdam International Art Fair 2014

DraumList presents artists Rotterdam International Art Fair

On the Rotterdam International Art Fair (12-13 sep), organized by Global Art Agency, will exhibit the following artists, represented by DraumList, in a special booth:
Aqua Libra, Dracorubio, Carin Verbruggen & Ferry Drenthem-Soesman and Nico Brons.

Click here for more detailed information.

 

 

----------------------------------

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.