Nieuwe workshop donderdag 27 februari 2014

"Voor jou en jij" woensdag 29 januari 2014

Op de muzikale klanken van de band De Koffers nemen Arjen van der Linden,  voormalig stadsdichter van Amersfoort, en fotograaf Nico Brons het publiek mee op hun reis langs poëzie en fotografie.

Tekst, beeld en muziek zijn speciaal voor deze voorstelling gecomponeerd en eenmalig te beleven in De Lieve Vrouw.  De muziek van De Koffers is niet in een hokje te vangen en beweegt zich van melodieuze loungemuziek via jazz tot Solution-achtige nummers.  Het concert draagt de titel "Voor jou en jij", net als de gelijknamige bundel van beide heren die na afloop van het concert ook te koop zal zijn.

Arjen van der Linden heeft zich voor zijn gedichten laten inspireren door de kunstige smartphone fotografie van Nico Brons. Een selectie van zijn fotografie hangt in het theatercafé van De Lieve Vrouw. De poëzie van Van der Linden is zowel gevoelig als rauw.

De prachtige combinatie van fotografie, poëzie en muziek maken het niet alleen een uniek concert, maar ook een programma waarbij heel veel te genieten valt. En dan wacht u nog een speciale verrassing......

 

Telefoon camera test voor de Sp!ts

De camera in onze mobieltjes is niet meer weg te denken. Zeker op de duurdere toestellen zitten camera’s tot maar liefst 41 megapixel. Sp!ts nam vijf topmodellen mee naar de Fotoacademie in Rotterdam om ze aan een grondige test te onderwerpen.

Vijf toptoestellen van dit moment – de iPhone 5s, de Nokia 1020, de LG G2, de Samsung Galaxy S4 en Sony Xperia Z1 – worden door drie deskundigen speciaal voor deze krant op de pijnbank gelegd. Op de Fotoacademie in Rotterdam bekijken docent en fotograaf Monique Baan en studenten/fotografen Rachel de Liefde en Nico Brons de toestellen.

Klik HIER voor het volledige artikel.

 

 

---------------------------------------

Workshop iPhone Art in de Waag Amsterdam

Zaterdag 2 november een workshop gegeven aan de Maatschap Gynaecologen IJsselland Ziekenhuis in De Waag te Amsterdam.

Met een groep van 15 mensen zijn we heerlijk intensief bezig geweest. Iedereen was erg enthousiast en onmiddelijk creatief aan de slag.

Een mooie middag op de Nieuwmarkt in Amsterdam.

Expositie, lezing en workshops bij BeeldbliC Beverwijk

Expositie, lezing en workshops bij BeeldbliC in Beverwijk.

Ik mag te gast zijn bij Carla Ellens van Beeldblic de komende maanden. Op 14 november zal er een lezing iPhone Art zijn waar men kennis kan maken met deze vorm van fotografie. Daarna is het mogelijk om in te schrijven op workshops waar je de beginselen van het foto's maken en bewerken op de smartphone kan leren.

In oktober, november en december loopt er ook een expositie met werken van mijn hand.

BeeldbliC is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:30.

Kijkt u voor actuele informatie op de website BeeldbliC.

Het adres is: Kloosterstraat 9 1941 BN Beverwijk

 

 

---------------------------------------

Agenda

Geen evenementen

Over Nico

Nico Brons, Amersfoorts fotograaf / kunstenaar, verzorgt iPhone Art workshops en Smartphone fotografie lezingen voor bedrijven in het algemeen, marketing afdelingen, instellingen, fotoclubs en particulieren. Nico Brons heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft in binnen- en buitenland geëxposeerd met iPhone Art.